marți, 16 iunie 2015

Rezultatele etapei locale a concursului '''Valcea - colt de rai'', Olanu

     In urma preselectiei facute in data 12.06.2015 de un juriu format din trei membri: Paun Ramona- bibliotecar, Bunescu Noemi - profesor desen si Mihaila Petronela - reprezentant al primariei au fost alesi urmatorii castigatori ai concursului "Valcea - colt de rai":

           I P, Scoala Generala Olanu, clasa a-VIII-a, Premiul I




S T, Scoala Generala Olanu, clasa a-VI-a, Premiul II 


B L clasa a-VI-a, Scoala Generala Olanu, Premiul III


 C C, Scoala Dragioiu, clasa a-II-a, Mentiune



3 comentarii:

  1. ACESTA ESTE UN CONCURS DE CREATIE, CEEA CE PRESUPUNE MUNCA INDIVIDUALA, FARA AFISE SAU TOT FELUL DE MATERIALE IN FATA. PACAT CA NU AU INTELES ACEST LUCRU ELEVII PARTICIPANTI. lUCRAREA PREMIATA CU PREMIUL 1, NU ARE TANGENTA CU "VALCEA COLT DE RAI", CU ATAT MAI MULT CU CAT ACOLO SUNT REPREZENTATI NISTE ASASINI, ASA CUM SPUNE SI COLTUL SUPERIOR STANG.

    RăspundețiȘtergere
  2. ACESTA ESTE UN CONCURS DE CREATIE, CEEA CE PRESUPUNE MUNCA INDIVIDUALA, FARA AFISE SAU TOT FELUL DE MATERIALE IN FATA. PACAT CA NU AU INTELES ACEST LUCRU ELEVII PARTICIPANTI. lUCRAREA PREMIATA CU PREMIUL 1, NU ARE TANGENTA CU "VALCEA COLT DE RAI", CU ATAT MAI MULT CU CAT ACOLO SUNT REPREZENTATI NISTE ASASINI, ASA CUM SPUNE SI COLTUL SUPERIOR STANG.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau pentru parerea dumneavoastra despre desenul de pe primul loc, nu este un afis, este un desen inspirat din desene animate este un desen real baiatul care l-a facut anul trecut a luat premiul I la pictura si tot dumneavoastra ati jurizat. Este posibil sa para ireal dar este munca unui copil si nu trebuie judecata astfel, singura greseala este ca a scris acea denumire dar probabil asa se numesc personajele desenului.

    RăspundețiȘtergere